За Овластената ординација по медицина на труд
 

Приватната здравствена установа Д-р. Чирков започна со работа на 01 12 2006 година. Работи со еден лекар специјалист по медицина на труд Д-р. Илија Чирков и една медицинска сестра Нада Орешкова.

Се занимаваме со превентива т,е, вршиме систематски (периодични) Прегледи на работници согласно Законот за здравје и безбедност при работа

повеќе >>

Систематски прегледи
Брзо и професионално Ситематски прегледи за сите вработени по најефтини цени
повеќе >>

Матичен лекар
1450 пациенти имаат доверба во нашата ординација по општа медицина, гарант дека услугите се на ниво
повеќе >>
  Ново - АУДИОМЕРТИЈА
 

Со овој професионален аудиометар се испитува слухот на работниците и се одредува точно колку е отстапувањето доколку постои.
 

  Спирометрија
 
ПУШАЧИ  !!!

Проверете ги своите бели дробови само за 200 денари
Направете спирометрија секои 6 месеци за ваше добро...
повеќе >>
 

 


  Контакт информации
 
Овластена ординација по медицина на труд:
Браќа Миладинови бр 11
Ординација по општа медицина:
Браќа Миладинови бр 11/1-1 (бараката на пензионерите или стара општа амбуланта)
E-mailil:
  info@cirkov.mk
Tелефон/Факс
  389 43 415 540
 
1430 Кавадарци, Македонија

  Овластување

  Работно време
 
секој работен ден:
од 07.00 до 14.30h
понеделник и среда
попладне од 18.00 до 19.30h
 

Наши соработници:

Copyright © 2009 ПЗУ Д-р Чирков Developed by Digital Solutions