Матичен лекар
 

1450 пациенти имаат доверба во нашата ординација по општа медицина која работи со следниов лекарски тим: Д-р Марија Илиев и Гордана Хаџиќ, што е гарант дека услугите се на ниво

  Контакт информации
 
Овластена ординација по медицина на труд:
Браќа Миладинови бр 11
Ординација по општа медицина:
Браќа Миладинови бр 11/1-1 (бараката на пензионерите или стара општа амбуланта)
E-mail:
  info@cirkov.mk
Tелефон/Факс
  389 43 415 540
 
1430 Кавадарци, МакедонијаCopyright © 2009 ПЗУ Д-р Чирков Developed by Digital Solutions